Frivillig

Mangler du lidt grøn karma på kontoen og elsker du at være aktiv og kunne tænke dig at være en del af et nytænkende og inspirerende koncept, så er Garbage Run helt sikkert noget for dig.

Vi kan altid bruge frivillige, og som frivillig er du med til aktivt at gøre en forskel samtidig med, at du er en del af et motions-fælleskab. Så hvis du vil støtte et sundt og grønt initiativ i dit lokalsamfund, vil vi glæde os at møde dig.

Har det din interesse så skriv til os: kontakt@garbagerun.dk


Sponsor

Hvorfor ikke blive involveret i Garbage Run hvor fokus ligger på miljøansvarlighed og motion.

Som sponsor vil din organisation eller virksomhed blive eksponeret i forbindelse med vores Garbage Run events, samt opnå synlighed på vores hjemmeside og sociale medier både før, under og efter. Samtidig får i tilføjet et ekstra lag til jeres CSR - Corporate Social Responsibility, hvor et grønt miljø er i højsædet, men lige så vigtigt er selve fælleskabet og motion som skaber bedre velvære og nye relationer mennesker imellem.

Vi er en flok ildsjæle med passion for nytænkende & kreative ideer og selvfølgelig med øje for vores miljø. Da vi er en non-profit organisation baseret på frivillig arbejdskraft søger vi samarbejdspartnere både med sigte på økonomisk støtte eller forplejning til vores ”Garbage Runnere” på løbsdage.

Har det jeres interesse så skriv til os : kontakt@garbagerun.dk